Mesterré válás lépésről, lépésre 

 Egyéni tanácsadás, öngyógyító, önfejlesztő programok,tanfolyamok, élő közvetítéssel 

Tevékenységeim

 

 

 I. Egyéni tanácsadás, energetikai gyógyítás, harmonizálás, beavatások

    Ismertetése

     Módjai

 II. Önfejlesztő, öngyógyító tanfolyamok, programok tartása

 • egyénileg
 • csoportosan
 • távoktatással

III. Transzformáció társasjáték vezetése

 • egyéni játékosoknak (mindenkinek a saját életproblémája megoldására)
 • pároknak, közösségeknek, csoportoknak (közös probléma megoldására)

 IV. Cikkek, médiumi üzenetek írása (a testi-lelki gyógyulás, szellemi átalakulás témákban)

 

I. Az egyéni tanácsadás, gyógyítás, és beavatás tudnivalói

 

Mivel lehet hozzám fordulni?

 

Ha segítségre van szükség

-  bármilyen életprobléma,

-  bármilyen betegség,

-  a spirituális úton való továbblépés, haladás, (különféle beavatások, Eredeti Énnel

   (Felsőbb Én, Isteni Én) való kapcsolat és eggyé válás stb.)

-  spirituális feladatra való fölkészülés, (öngyógyítás, mások gyógyítása,

   érzékelő-képesség fejlesztés, médiumitás, stb.) megoldásában.

 

Minden oldalról -testi, érzelmi, szellemi, energetikai- segítek elindítani a gyógyulást, vagy az adott probléma megoldását, és a „szellemi segítőkkel” (Teremtő, ANA, saját Eredeti Énünk, Fénycsaládunk tagjai, vezető Mestereink) támogatjuk a továbblépést/továbbfejlődést mindabban, amiben épp szükséges. 

 

Egész napos személyes foglalkozásokat is tartok, főként  az alábbi témakörökben:

 

- az eredeti Énnel való kapcsolódás és kommunikáció,

- a teljes körú öngyógyítás megtanulása,

- az életproblémák megoldásának a menete és gyakorlata,

- a családtagok, ill. mások teljes körű segítése, gyógyítása,

- minden, amit az energiákról, működésükről, önmagunk valóságbeli lényéről, 

  nem fizikai segítőinkről tudni érdemes, és az ezzel kapcsolatos érzékelőképesség 

  fejlesztése, 

 - a halál átértékelése, tudnivalói, rossz érzések, félelmek oldása,

  szeretteink elengedése,   érzékelése.

 

Ajándékutalványok egész évben vásárolhatók!

 

 • 1 vagy több egyéni konzultációra, élő közvetítésre, az adott probléma teljeskörű megoldására,
 • Öngyógyítás tanításra - egyénileg, pároknak, vagy családoknak,
 • Fél, vagy egész napos egyéni, páros, vagy családos foglalkozásra az igény szerinti témakörben / témakörökben, 
 • Probléma megoldásra Transzformáció társasjáték segítségével

A pontos igények ismeretében tudok árat mondani, amit átutalással lehet majd kiegyenlíteni. A részleteket e-mailben ( diosykata@upcmail.hu ), vagy telefonon ( +36 20 433 1702) tudjuk megbeszélni.

A névre szóló utalványt e-mailben küldöm meg (igény esetén postai úton is).

MINTÁK:

Karácsonyi ajándékutalvány

Ajándékutalvány-Lufis

Ajándékutalvány-Virágos

Ajándékutalvány-Szülinapos-Névnapos

 

A személyes tanácsadás, ill. foglalkozás a gyakorlatban úgy történik, hogy: 

 

1. A problémával, az adott témával, vagy a betegséggel kapcsolatban mindazt a tudnivalót - szellemi információt – átadom az illetőnek, amire épp az adott napon szüksége van (mi, miért történik vele, az univerzum működéséről, a szellemi törvényekről, önmagáról, testi-lelki működésünkről, másokról, a nem fizikai segítőkről, stb.) a gyógyuláshoz, a változások beindításához, a továbblépéshez, attól függően, hogy hol tart, és hol van elakadva. Az én feladatom, hogy emlékeztessek mindenkit arra, hogy ki is ő valójában, mire képes, és segítsek elindulni, vagy haladni ezen az úton, de mindig úgy, ahogyan az illető ezt el tudja fogadni.

 

2. Tanácsokat és gyakorlatokat kap mindahhoz, ami épp szükséges pl. a fizikai egészsége megtartásához/helyreállításához, a gondolatai „egészségesre” programozásához, a negatív érzelmek elengedéséhez, teljes önvalója megtapasztalásához, testi-érzelmi-szellemi működése megértéséhez. A gyakorlatok egy része olyan, hogy otthon is folytatni kell őket, ha gyógyulni, változtatni akar valaki, mert a régi minták elengedése, megváltoztatása nem megy egyik percről a másikra.

 

3. Energetikai kezelés és átalakítás is történik, mindaz, amit az illető Eredeti Énje jónak lát, és kér aznap. Ez minden testére (érzelmi, mentális, spirituális, fizikai) hat, és szintén segíti a sejt szintű emlékezést, gyógyulást. Az én fény-gyógyító rendszerem az illető megérkezésétől kezdve aktívan működik, és folyamatosan kapom a vezettetést, hogy mi a teendőm. Van, hogy az aurában tevékenykedek, ritkábban a testen, és sokszor csak gondolati úton irányítom az energiát, a székemen ülve.

Bővebben:

A létrehozott energiatérben (Fénycsatornában) a paciens Eredeti Énjével (mert e részünk tudja pontosan, hogy az élettervünk, vállalt feladataink szerint, éppen mire van szükségünk) összehangolódva, az ő információi (vezetése) szerint dolgozom az energiákkal, és a Fény-segítőkkel együtt. Megtisztítjuk mindattól a rezgéstől a testet és az energiarendszert, ami az illetőt hátráltatja, és amit az adott pillanatban képes elengedni. Feltöltjük mindazokkal az energiákkal, amiből hánya van, a harmóniája helyreállításához, ill. aktiváljuk (beindítjuk) mindazon (sejtszintű, DNS szintű) energetikai változásokat, ami a továbblépéshez, a probléma megoldásához szükségesek.  

 

4.  Aki  már  elfogadja, az élő közvetítést is kap. ANA-tól, a Teremtőtől, saját Eredeti Énjétől, gyermeke, párja, esetenként meghalt rokona stb. Felsőbb Énjétől, esetleg saját segítő Angyalától, Mesterétől. Aki még nem fogadja ezt el, ott nincsen közvetítés. A számára érkező információkat én adom át.


5. Ha szükséges- vezetett meditációt is csinálunk (testi és érzelmi utazásokat; információk felhozását ebből, és esetleg előző életekből; negatív érzelmek oldását, elengedését; teljes megbocsátást; mentális programozást stb.). Ez segít a gyógyulás útjában álló blokkok oldásában, a belső gyógyító erők felébresztésében, a változások elindításában és megtartásában.


Hozzám azoknak érdemes eljönni, akik már tudják, hogy változtatniuk szükséges, csak azt nem tudják, hogy mit, és hogyan csináljanak, ennek érdekében. Nálam legtöbbször a betegség vagy probléma megoldása után (esetenként közben) beavatásokat, képesség-fejlesztéseket is kap az illető, és a spirituális útjára, és feladataira is ráállítják (az Eredeti Énje és a segítői), ill. mindazt gyakoroltatják vele, ami épp szükséges a továbblépéséhez (pl. az isteni énnel való kommunikációt, sejt szintű kommunikációt önmagával, egyeseknél a médiumitást, valamilyen típusú gyógyítást stb.).

 

A tanácsadás lehetőségei:

 

1. Személyes találkozással

 

 Teendők, tudnivalók:  

  • Ez a leghatékonyabb formája a tanácsadásnak, ilyen esetekben tudnak a legerőteljesebben az energetikai átalakulások/átalakítások megtörténni.
  • Vannak olyan tisztítások, gyógyítások, beavatások, amelyek csak személyes találkozás esetén tudnak végbemenni, (mert szükséges a fizikai testű - ennek a tudásnak/ képességnek a birtokában lévő, erre felkészült - segítő jelenléte, és közreműködése (így ezek írásbeli, vagy telefonon, Skype-on történő tanácsadáskor nem lehetségesek).
  • A bejelentkezés, és időpont egyeztetés történhet telefonon, vagy e-mailben.
  • A találkozó pontos helyszínét is bejelentkezéskor tudom megadni (általában Budapesten, a XI. kerületben dolgozom).
  • A találkozó várható időtartama kb. 2 - 3,5 óra közé tehető, függ az adott kéréstől, problémától, és az illető személy állapotától, addigi spirituális tapasztalataitól, ismereteitől.
  • A tanácsadás díja a problémától, az elvégzett munkálatoktól, az átadott gyakorlatok, anyagok mennyiségétől, és az ezekre fordított időtől függ, ill. attól is, hogy milyen gyakran kell újból találkozzunk, hogy a probléma, vagy betegség véglegesen megoldódjon (így mindenkinél egyénileg kerül megállapításra).

 

 2. Skype-on, vagy Viberen

 

 Teendők, tudnivalók:  

  • Először a problémád, ill. a kérdéseid röviden fogalmazd meg, és küld meg nekem e-mailben.
  • Ennek átnézése után visszajelzek, hogy
  • kb.mennyi időre van szükség ezek megbeszélésére, és az esetleges gyakorlatok átadására,
  • van-e olyan írásbeli anyagom, amit még segítségképpen meg tudok neked küldeni,
  • és, hogy mindez mennyibe fog kerülni.
  • Ha neked ez megfelel, akkor megállapodunk a tanácsadás időpontjában, és megadom azt a bankszámla számot, ahová a tanácsadás díját utalnod kell.
  • Az időpont előtt min. 1 nappal befizeted a megbeszélt díjat az adott bankszámlára (előző napon, vagy aznap történő utalás esetén a bizonylatot e-mailben meg kell küldened nekem).
  • Fontos, hogy a beszélgetéskor nyugodt körülményeket teremts magadnak, hogy szükség esetén akár meditálni is tudj a vezetésemmel. Kényelmes ruházatban, olyan széken ülj, amin akár 1,5-2,5 órát is kellemesen el tudsz tölteni. Mivel ekkor én rád hangolódom (azaz összekapcsolódom veled, és azt a gyógyító energetikai teret, amiben a személyes kezeléskor is tevékenykedek, kiterjesztem rád), így különféle tisztulások, energetikai változások, gyógyulások is beindulnak. Ez akár fizikai érzetekben is megmutatkozhat (rövid ideig tartó nyomás, bizsergés, feszülés, enyhébb fájdalom előfordulhat).

 

 3. Írásban

 

 Teendők, tudnivalók:  

 • A kérdést/kérdéseket, és/vagy problémát e-mailben (esetleg postai úton) elküldöd nekem.
 • Ennek átolvasása, átgondolása után visszajelzek neked, hogy 
 • mennyi időn belül tudom megküldeni neked a válaszomat,   
 • milyen segédanyagokat tudok még adni hozzá (meditáció, olvasnivaló stb.),
 • mennyibe fog kerülni.
 • Ha neked ez megfelel, akkor megadom azt a bankszámla számot, ahová a tanácsadás díját utalnod kell.
 • Befizeted a megbeszélt díjat.
 • E-mailben, vagy postán megküldöm neked írásban a válaszomat, és a mellékleteket (kiegészítőként csatolt anyagok, gyakorlatok, esetleg hanganyag CD-n).
 • Ha a bankon keresztüli utalás számodra nem kivitelezhető, akkor postai utánvételi lehetőséggel is megoldható a fizetés.
 • Fontos tudni, hogy a leírt anyagnak is van energetikai hatása, mivel készítése közben behangolom azokkal a rezgésekkel, amik az adott pillanatban a legmegfelelőbbek számodra a változások, gyógyulások beindításához, és a probléma megoldásához. Ezért érdemes nyugodt körülmények annyiszor elolvasni, ahányszor késztetést érzel rá, és a legjobb eredmény eléréséhez a benne lévő gyakorlatokat a javaslat szerinti rendszerességgel, és ideig folytatni.

 

 

 

 

Hírek

 

 •  ELINDULT AZ ELSŐ ANA-KÓD® GYÓGYÍTŐ TANFOLYAM-SOROZAT!

  A résztvevők -akik már önmaguk harmóniájának a helyreállításában beavatással és gyakorlattal rendelkeznek - alkalmassá válnak mások teljes körú segítésére, és eredeti rezgésük helyreállítására.

  További részletek az Aktuális programok menüpontban olvashatók.

    

 • KI VAGYOK,KI NEM VAGYOK?

  Az egó visszavezetése a szeretetbe, és ez által a dualitás meghaladása

  Az egó gyógyítását, eredeti Önmagunk, egységünk, teljességünk megtalálását,

  helyreállítását segító program. 

  Részletek rövidesen az Aktuális programok menüpontban olvashatók!

   

 • EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA AJÁNDÉKBA!

  Ajándékutalványok -kívánság szerinti szöveggel - vásárolhatók!

  Minta

  További részletek és minták a Tevékenységeim menüpontban találhatók!

   

Hírlevél


Asztali nézet