Mesterré válás lépésről, lépésre 

 Egyéni tanácsadás, öngyógyító, önfejlesztő programok,tanfolyamok, élő közvetítéssel 

 

Bemutatkozás

Tanítottam általános iskolában, voltam üzletkötő, kisebb cégeknél és multinál szakmai és eladástechnikai oktató, e közben, és ez után, kisebb-nagyobb vállalkozások vezetője. Mindezek mellett két dolog volt az, amit bárhol is dolgoztam éppen, egész életemben tettem. Az egyik, hogy amit megtanultam és megtapasztaltam, azt utána azonnal továbbadtam másoknak, hogy megkönnyítsem a munkájukat. A másik, hogy gyerekkoromtól szenvedélyesen kutattam a földi élet értelmét, az életproblémák, betegségek okát és a harmónia helyreállításának lehetőségeit. Amikor a legfontosabb információkat összegyűjtöttem, és a megfelelő gyakorlati tapasztalatokat is megszereztem, otthagytam az üzleti világot, és elkezdtem ezeket egyéni tanácsadásokon, kezeléseken, és tanfolyamokon továbbadni Közben pedig haladtam a saját gyógyulási, és ébredési utamon is, lényem és a Mindenség rezgésminőségeinek a megismerése, és magamba fogadása által, Az ANA volt az utolsó állomás. Mert ő nem más, mint a Fény teljességének a neve az Univerzumban, az első teremtés (és eredetnevem vibrációja is egyben). Mindannyiunk Ős - eredet energiájának a Lénye, és mintázata, amely egykor elkezdett alkotó elemeire bomlani, hogy különféle összeállításokban megtapasztalhassa, és megismerhesse önmagát. Ennélfogva képes lépésről-lépésre visszavezetni bennünket az eredeti Énjeinkbe, szeretet tudatosságunkba, s ez által a teljes harmónia állapotába.

Amire az adott pillanatban az egyénnek, vagy egy tanfolyami csoportnak szüksége van, azt rezgés-harmonizálással, az eredeti Én / Ének információinak közvetítésével, a szükséges tudnivalók, és gyakorlati teendők elmondásával adom át. Az egyéni foglalkozásokon kívül, a fentiekkel kapcsolatos programokat, tanfolyamokat tartok, ismeretbővítő cikkeket írok, problémamegoldó, önismereti játékot vezetek, ill. tanítok.

Tanításaim főbb témakörei: kik vagyunk?, mit csinálunk a Földön?, milyen törvényszerűségek működtetnek bennünket, és az életünket, s hogyan fordítsuk mindezeket a javunkra?, bármilyen probléma megoldási menete, az eredeti Énjeinkkel való kapcsolódás és eggyé válás, érzékelőképesség-fejlesztés, a szeretet gyakorlata a mindennapi életben, öngyógyítás (teljes körűen, és véglegesen bármiből), mások (családtagjaink, vagy embertársaink) teljes körű segítése a fenti témakörökben.

 

Végzettségek, tanfolyamok:

Eredeti végzettségeim: Általános iskolai tanító, és Magyar nyelv-és irodalom szakos tanár 

Tanfolyamok és programok, amelyek meghatározóak voltak a spirituális utamon: Gordon féle Szülői Eredményességi Tréning (1990), Agykontroll (1992), Pránanadi 1-7 gyógyítói + a 2 csontokkal foglalkozó és a 3 előző életes kommunikáció (utaztató) tanfolyam (2002-2006. között), Transzformáció játék facilitátor (2003), Spirituális gyógyítói tanfolyam (2005-kiváló minősítésű oklevéllel), Agykontroll Ultra (2007.), Kryoni beavatások (2007) - Fénycsatornás gyógyítónak, csoportos gyógyításra, egyéni és csoportos beavatások végzésére). Különféle energetikai gyógyítással, képességfejlesztéssel, médiumitással kapcsolatos meditációk, tanfolyamok (Szellemgyógyászat, Angyalos tanfolyamok és meditációk, Ibolyaláng-tanfolyam, 7 sugár beavatások, Hogyan kérjünk az Univerzumtól?-tanfolyam, Látó és képességfejlesztő tanfolyam, Bőség tanfolyam, Kryon közvetítések, Kryoni továbbképzés gyógyítóknak stb.).

Ezek mellett: Rengeteg könyvet elolvastam (és olvasok), hosszabb - rövidebb ideig tanulmányoztam az asztrológiát, a számmisztikát, a kineziológiát, a homeopátiát, a Feng Shuit, a különböző jóslási formákat (kártya, kocka, rúna, Ji-king stb.), a gyógynövényeket, a zene, a mozgás, a kristályok, különféle szimbólumok, és esszenciák (pl. Bah-terápia, Aura-Soma) regeneráló, harmonizáló hatásait, a mágneses energia és a biorezonancia működését, és persze folyamatosan tájékozódom az újabb, és újabb módszerekről is (SVT, NLP, Theta Healing, Kapcsolatteremtő Gyógyítás stb.)

Mindezek egy teljes körű szemlélet és látásmódhoz juttattak, de egyik módszert sem éreztem a magaménak. Nem véletlenül, mert a feladatom ANA-nak a lehozása volt a Földre. Azaz a teljes Fény, az ős eredet energiánk kódjainak a rendszerével való működés, és az ehhez kapcsolódó tudás összerakása, és továbbadása. Általuk pedig a harmóniába, és eredetünkbe való visszatalálás segítése. Ennek megfelelően 2007-től a feladataimra való felkészítésem teljesen egyedi módon folytatódott.

De előbb pár szó arról, ahogyan kezdődött...    

Soha nem akartam orvos lenni, mégis gyerekkoromban nem egyszer hajtogattam a nagymamám betegágyánál állva, hogy „ha nagy leszek, én biztosan meg tudlak majd gyógyítani”.

1992-ben elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, és amit ott tanultam, azt sikerrel használtam is. Az elsajátított technikák közül legtöbbet –  "érdekes módon" -  mások gyógyítását gyakoroltam. A 90-es évek második felében megszaporodtak a családi és baráti körömben a súlyosabb betegségek. A szenvedés látványa nagyon megviselt. Ennek kapcsán kezdtem el azon gondolkodni, hogy miért pont az az adott szerve, testrésze mondta fel a szolgálatot az illetőnek, miért nem egy másik. Úgy éreztem, hogy biztosan van rá magyarázat, és ha erre rájövök, akkor a gyógyulás mikéntjéhez is közelebb kerülök, hiszen a leghőbb óhajom az volt, hogy a szerettemet újra egészségesnek lássam.

Azokban az időkben még nem sok szakirodalmat lehetett találni e témában, így csak 1-2 könyv volt a segítségemre a megfejtésben (Kurt Tepperwein: Mit árul el a betegséged? Rüdiger Dalhke: A lélek nyelve:A betegség).

Közben valaki mesélt egy módszerről, ami szerinte a rákos daganatot is kisebbíteni, ártalmatlanítani tudja. Ez volt a pránanadi. Mivel édesapámnál akkortájt diagnosztizáltak nyelőcsőrákot, azonnal elrobogtam a következő 1-es tanfolyamra.

5 évig „nadiztam”. Elvégeztem az 1-7. gyógyító fokozatokat + a 2 csontokkal foglalkozót és a 3 előző életekbe „utaztató” tanfolyamokat. Közben - kb. a 3-as tanfolyam után – a családomon kívül mások is megkértek, hogy segítsek meggyógyulniuk. Az energetikai kezelések mellett minden esetben elmondtam a gyógyuláshoz szükséges szellemi tudnivalókat, és gyakorlati tanácsokat is adtam a visszanyert egészség megtartásához. A napomból egyre több időt töltöttem kezelésekkel, és egyre kevesebbet a civil munkámmal. Meglepett, hogy már a 3. 4. tanfolyammal - magasabb fokozatot végzettek segítsége nélkül - képes voltam a tünetmentességig segíteni, nagyon súlyos állapotban lévőket. (Ők, több mint 10 év eltelte után, ma is tünetmentesek.) Most már tudom, hogy mindezt, a bennem lévő, eredetemként hordozott ANA energiának, és tudásnak köszönhetem.

E mellett több dolog is foglalkoztatott ez idő tájt, pl. hogy mi miért történik velünk, kik vagyunk valójában, miért vagyunk itt, milyen törvényszerűségek működnek az Univerzumban és az életünkben, mi van a születés előtt, és a halál után, mi is az életünk igazi értelme.

Az is nagyon érdekelt, hogy miért van annyi boldogtalan és beteg ember. Lehetséges-e akár az egész életünket harmóniában és egészségesen leélni, és mit kell ehhez tenni. Rövidesen megtudtam, hogy igen, és azt is, hogy hogyan.

Mindent, amit tanultam, olvastam, amikre rájöttem, azt  elsősorban magamon, a saját életemben teszteltem le, majd később a pacienseim is megerősítettek ezekben.

Célommá vált, hogy amire rájöttem, amit felfedeztem, megtanultam, megtapasztaltam, sikeresen végigcsináltam, azt másoknak is átadjam, ill. emlékeztessem rá (hiszen a tudás mindenkiben benne van).

2005-től tanítottam több spirituális iskolában, egyikben pár évig vizsgáztattam is energetikai gyógyítónak készülőket. Tanácsadóként, meg energetikai kezelőként, és egyes témákban előadóként részt vettem egészségnapokon, fesztiválokon.

2006. őszétől ismereteim és gyakorlati tapasztalataim alapján elindítottam az első önálló tanfolyamomat Változz, és változtass! címen.

Egy nagy vágyam volt még akkoriban: az energetikai gyógyítást tanítani is szerettem volna. Éreztem, hogy ez, az életfeladatom része. Két dologban biztos voltam. Az egyik, hogy beavatással (azaz alvó tudásnak és képességeknek újból aktívvá tételével) szeretném átadni a tudást, a másik, hogy nem a pránanadit fogom tanítani.

 

Kryon, a Fénycsatorna, meg a médiumitás...

2004. táján kerültek a kezembe az első olyan könyvek, amiket "égi segítők" diktáltak le médiumoknak. Egy Ábrahám nevű fénylény tanításait olvastam el először (Jerry és Esther Hicks: Új életet kezdhetsz I.-II. kötetében), és valamivel később akadtam rá az interneten a magyar nyelvű Kryon oldalra. Az ő általuk elmondottakra éreztem először azt, hogy minden szavukkal egyet tudok érteni. Kryonra az volt az első megjegyzésem, hogy „ez a valaki teljesen a szívemből beszél”. Így nem volt véletlen, hogy amikor meghallottam, hogy itt Magyarországon is közvetítik őt, az első adandó alkalommal (2007. év elején) elmentem a programjára.

Egy beszélgetés során  -a médiumán keresztül- Kryon azt mondta, hogy ha elfogadom, akkor ad 3 beavatást, amelyek ráállítanak arra az útra és feladatokra, amit ezéletemben, az emberiség önmagára ébresztésében vállaltam. Ennek a része a gyógyítás tanítása is, meg mindaz, amire már régóta vágytam. Az első beavatásnál Kryon aktiválta azt a Fénycsatornát a testem, és az energiarendszerem körül, aminek a segítségével kapcsolódok, és be tudok hívni minden gyógyító-segítő fényenergiát az Univerzumból (pl. a Teremtő Forrás, magasabb dimenziók, a Föld és Új Föld, különféle bolygók energiái stb.), és ezen keresztül mindig az a rezgés érkezik, amire az adott személynek, az adott testrészen, ill. az energiarendszere adott pontján épp szüksége van. Az ebben a csatornában érkező energiák teljesen korszerűek, a mai új, ill. megváltozott rezgésekre, dns-re, és a most élő (többféle energetikai összetételű) emberekre vannak hangolva, így hatékony az indigó, kristály, szivárvány stb. felépítésű egyéneknél, és a más bolygókról érkezetteknél is. A második avatás ahhoz segített hozzá, hogy csoportosan (azaz több személyt egyszerre) is képes legyek energetikailag gyógyítani, ébreszteni. A 3. pedig, hogy én is avathassak másokat akár egyénileg, akár csoportosan.  

Az első beavatás napja óta csak, és kizárólag, a "Fénycsatornás" módszerrel kezelek, a pránanadit (bár nagyon hálás vagyok az általa szerzett tapasztalatoknak) azóta nem használom, mivel a Fénycsatornám sokkal tágabb lehetőségeket nyújt. Rajta keresztül bármelyik gyógyító energiát el tudom érni, le tudom hívni, amire nekem, vagy a paciensemnek szüksége van, így akár egy nadi szimbólumot is. Az előző életes utaztatást is más módon, kezelés közben végzem, amikor szükséges, és csak azt nézzük meg az illető adott életéből/életeiből, amire az aktuális problémája kapcsán épp szüksége van. Ezt is Kryontól tanultam, az együttműködésünk során. Mert a beavatásoktól kezdve ő folyamatosan mellettem volt, és vezetett, inspirált.

Azóta elkezdtem öngyógyító tanfolyamokat is tartani, melyeken régebben Kryon, majd a Teremtő, mostanában az Eredeti Ének, ill. ANA segítségével kapják meg az energetikai átalakításokat és beavatásokat a résztvevők. 2007. ősze óta gyógyítóknak is tartok képzést/átképzést erre a módszerre.  

A médiumi képességeimet sokáig észre sem vettem magamon, pedig rengeteget beszélgettem telepatikusan nem fizikai testű lényekkel, fénysegítőkkel, "halottakkal", vagy éppen olyanokkal, akik fizikailag messze voltak tőlem. 2003-ban elhunyt édesapám testéből eltávozott lényét, elmenetele első percétől kezdve érzékeltem, és több évig "beszélgettünk" úgy, hogy eszembe sem jutott, hogyan, és miért működik ez nekem. A nadis kezelések közepette is lebonyolítottam egy-két eszmecserét a pacienseim, és elhunyt szeretteik között.

Azután 2007. októberében az egyik tanfolyamom előtt Kryon megszólalt "bennem", hogy "mától beszélgetős avatások lesznek". Ami -mint kiderült- azt jelentette, hogy közvetítenem kell őt élőben a résztvevőknek. Reszketve, dadogva megtettem, de minden előzmény ellenére több hónapjába telt szegénynek, mire meg tudott győzni arról, hogy én erre képes vagyok, és elfogadtam ezt a feladatomat is. Emiatt volt nagyon jó ajándék barátaimtól az eredetnevem megkérése. Mert a második nevem első betüje (hangja, rezgése) pont azt jelenti, hogy képes vagyok a szellemi világ üzeneteinek a vételére. Ez volt az ami végül eloszlatott bennem minden kételyt.

Az eredetnévről és eredetenergiákról bővebben az erről szóló menüpontban lehet olvasni, vagy ide kattintva.

2008. májusától pedig megkért, hogy minden programomon tartsak élő közvetítést. Júniusban a Teremtő, júliustól a Plejádokbeliek, és azóta rengeteg Mester szólalt meg rajtam keresztül. 

Búcsú Kryontól...Jézus, és a Krisztus tudatosság teljessége

 

(Rövidesen folytatom)

 

Diósy Kata

 

 

 

Hírek

 

 •  ELINDULT AZ ELSŐ ANA-KÓD® GYÓGYÍTŐ TANFOLYAM-SOROZAT!

  A résztvevők -akik már önmaguk harmóniájának a helyreállításában beavatással és gyakorlattal rendelkeznek - alkalmassá válnak mások teljes körú segítésére, és eredeti rezgésük helyreállítására.

  További részletek az Aktuális programok menüpontban olvashatók.

    

 • KI VAGYOK,KI NEM VAGYOK?

  Az egó visszavezetése a szeretetbe, és ez által a dualitás meghaladása

  Az egó gyógyítását, eredeti Önmagunk, egységünk, teljességünk megtalálását,

  helyreállítását segító program. 

  Részletek rövidesen az Aktuális programok menüpontban olvashatók!

   

 • EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA AJÁNDÉKBA!

  Ajándékutalványok -kívánság szerinti szöveggel - vásárolhatók!

  Minta

  További részletek és minták a Tevékenységeim menüpontban találhatók!

   

Hírlevél


Asztali nézet