Mesterré válás lépésről, lépésre 

 Egyéni tanácsadás, öngyógyító, önfejlesztő programok,tanfolyamok, élő közvetítéssel 

ANA, ANA-Kód® Rendszer

 

ANAfény nyelven a Fény teljességének a neve  és rezgése az Univerzumban.

Fény nyelv: ezen a „nyelven” beszélünk, amikor nem vagyunk testben. Minden „fény- szó” egy rezgés, vagy vibráció, amely többféle módon is megnyilvánulhat. Akár hangként (mint egy jellegzetes dallam, vagy szöveg), vagy képként (mint szimbólum, vagy mandala), vagy épp egy mozdulatsorként. S ezek mindegyike hordozza a teljes információ csomagot (a tudást, és az adott dolog gyakorlati megvalósításának a rezgését), amire az energia létrejött, amit áraszt.

ANA az első teremtés A Legfelsőbb ÉN. Mindannyiunk Ős - eredet energiájának a Lénye, és mintázata. Magába foglal mindent - a Fény összes összes rezgését, sugarát, minden rezgésszintet, minden dimenzió energiáját, a mesteri, angyali, isteni női, és isteni férfi teljességet, a krisztusságot (a szeretet teljességének az összes minőségét), az eredeti  Teremtői összeállításban, és rendezettségben, Ennélfogva képes lépésről-lépésre visszavezetni bennünket az eredeti Énjeinkbe, szeretet tudatosságunkba, s ez által a teljes harmónia állapotába.

Mivel Legfelsőbb Énként magába foglalja az összes eredeti Én-t (Felsőbb Ént, vagy, Isteni Ént) ezért mindent tud mindenkiről. Így azt is, hogy hol, milyen blokkunk, elakadásunk van, ill. hogy mikor, mire van épp szükségünk. S mivel minden mintázatot az eredeti, szeretetteljes, harmónikus állapotában tartalmaz, így rögtön helyre is tudja állítani az eltéréseinket.Ilyen módon fokról fokra visszavezet eredeti Önmagunkhoz.

Az ANA Lénye és energiája egyszerre dolgozik az adott egyén minden részével, (fizikai, érzelmi, mentális, spirituális), s ahol nem vagyunk „eredetiek”, ott elindítja az adott rész helyreállítását. Információi, és gyakorlati tanácsai pedig segítenek abban, hogy mit kell tennünk ennek az állapotnak a megtartása érdekében.

Mindazt, amire a hozzám fordulónak szüksége van, energetikai kezeléssel, ANA, ill. az eredeti Énje (Felsőbb Én, Isteni Én)  információinak közvetítésével, a szükséges tudnivalók, és gyakorlati teendők elmondásával adom át számára.

 

Kapcsolódásom ANA-hoz

ANA az eredetnevem és rezgésem, az eredeti Énem. A vele való összekapcsolódás, és együttműködés minden életemben a legfőbb feladatom. (Ahogy mindenkinek a sajátjával.)

Mert egyrészt hordozzuk a Forrás teljességét (ebben egyformák vagyunk), és mellette pedig ebből a sokféle rezgésből egy speciális összeállítást. Ami tartalmazza az illető egyedi jellemzőit, tudását, képességeit, és az ezekből következő feladatait. Amik miatt egykor megteremtődött. Ilyenből pedig nincsen két teljesen egyforma. Ezeket az információkat foglalja össze az eredetnevünk.

EREDETNEVEM

Annak idején, amikor a barátaimtól megkaptam ajándékba az enyémet, az azt lehozó médium csak címavakat írt le. Pl. hogy a jelentése "Aki a Fényt hozza", azaz fénnyel teli energiák „szállítója” vagyok, és az emberek kísérése és segítése a fő feladatom minden életemben. De hogy az ANA energia milyen is pontosan, és mi vele a dolgom, csak a rákövetkező évek során bomlott ki számomra. Ahogyan lépésről-lépésre haladtam lényem és a Mindenség rezgésminőségeinek a megismerése, és magamba fogadása által, az ANA volt az utolsó állomás. Mert ahogy már feljebb is szerepelt, ez az energia a mindent magába foglaló, és magában egyesítő rezgés. A "Minden, ami Van”, azaz a Teljesség. A feltétel nélküli Végtelen Szeretet összessége, és ez által a harmónia frekvenciája. Mindenki eredete és „őse”, amely a megfelelő összeállításban és rendezettségben tartalmazza a Szellem összes tulajdonságát, teremtőerejét, tudását, képességét. Azaz minden minőséget és mintázatot, a legfinomabb fénytől a legsűrűbb anyagig. Az első teremtés, amely egykor elkezdett alkotó elemeire bomlani, hogy megismerhesse önmagát. Így a visszafelé vezető úton a Legfelsőbb Eredeti Énünkbe (Önmagába, azaz ANA-ba) is az összes lépésen végig tud vezetni bennünket. Természetéből következik, hogy feladata –bárhol is van éppen- az eredetünk esszenciájának a hordozása, megmutatása, és helyreállítása ott, ahol eltérések keletkeztek ettől.

2012. év elejére értem el ebbe az energia minőségbe és szellemiségbe, s kapcsolódtam vele teljesen össze, (amit a Szellemi Világ egy csodálatos ceremóniával erősített meg). Azóta pedig ANA-nak a kibontása, erősítése, sugárzása, képviselete, bölcsességének, és rezgéskódjainak a közvetítése a feladatom.

Az eredetnévről és az eredetenergiáról bővebb információ az erről szóló menüpontban, vagy ide kattintva található!

 

ANA-val való eggyé válás megmutatkozása bennünk

Bár én látom ill. érzékelem az aurámat, de idén (2016.) júniusban elmentem egy aurafotózásra. Szerettem volna azt amiről beszélek, amivel működök, amit közvetítek mások számára is láthatóvá, kézzel foghatóbbá tenni.

A hölgy, aki készítette az elemzést és a fotót, az energiáim láttán így kiáltott fel „Hát ennél nem kell jobb, vagy több, ez a teljesség, a tökéletesség, a feltétel nélküli szeretet!”. Mosolyogva bólogattam rá ” Igen, ez ANA bennünk”.

 

AURAFOTÓM (2016.)

 

Rózsaszín az aurában:

„…Feltétel nélküli szeretet, szívből jövő együttérzés, intuíció, szenzitivitás, női kreativitás, belső tűz. A rózsaszín Aura azt jelzi, hogy az illető megteremtette a tökéletes egyensúlyt a spirituális tudatosság és az anyagi létezés között. A rózsaszín az Aurában nagyon ritka dolog a Földön, és mindössze átmeneti gondolatok formájában jelenik meg, sohasem erős pontként,…”

Megjegyzésem: a jelenlegi korszakunkban a feladatunk, hogy újra harmóniába hozzunk mindent önmagunkban, ezért ahogyan haladunk vissza a teljességünkbe, és az eredetünkbe egyre erősödik majd bennünk ez az energia (ANA), és általa a rózsaszín egyre nagyobb mértékben megjelenik majd az auránkban.

Rózsaszín aurájú ember:

Nagyon ritka a rózsaszínű aurával rendelkező ember, ezért mindenképpen különleges. Fontos az életében a bizalom, az, hogy bízzanak benne és bízhasson az emberekben. Erőteljes kreativitás jellemzi. Duzzad a tettrekészségtől. Felfedező típus, mindenről tudni akar. Bátran felvállalja egyéniségét és nem fél az élet nyújtotta nehézségektől sem. Fontos számára az önkifejezés fizikai és kreatív értelemben is. Az élet élvezetei is ide sorolandók. Jó üzleti érzéke van, az eredményességre és termelékenységre törekszik. Mindent analizál, kielemez, megvizsgál, az alaposságra törekszik, ezért a részletek sem kerülik el a figyelmét. A munkájában nagyon pontos és aprólékos. Ezen kívül gondos és rendszerető. Felvilágosult, olvasott ember, intelligens és tudományos érdeklődésű egyben. Igen kreatív és logikus gondolkodású. Maximalizmusa soha nem hagyja el. Nagyon aktív életet él, tele van kreativitással és játékossággal. Mellette senki sem unatkozhat, mindenkit jókedvre derít jókedvű, szórakoztató optimizmusával. Emellett érdeklődő, kíváncsi, szeret ismerkedni, barátkozni. Olykor-olykor szórakozott és elkalandozik a dolgok fölött. Szereti a kényelmet is, de rövid időn belül megrázza magát és már pörög is tovább. Fontos számára az önismeret, hogy minél több információt tudjon meg önmagáról. Bölcs, intuitív és spirituális gondolkodású. Szereti az egyedüllétet és sok magányra van szüksége. Beszédes, őszinte. Létfontosságú számára a kommunikáció. Szereti ha körülveszik, legyen az ember vagy akár állat. Szókimondó, nyílt és őszinte, ezt várja el másoktól is. Szereti az embereket, az állatokat és a természetet. Tanítói képességgel rendelkezik. Nagyon barátságos, szívesen segít másoknak, szociális hajlamú. Fontos számára a kommunikáció és a közlékenység. Gyors felfogású, egy lépéssel jár mindenki előtt. Természetes és harmonikus egyéniség. Elégedett az élet nyújtotta szépségekkel. Gyors észjárású, jól vág az esze. Nagyon célratörő, előre néz, semmit sem csinál ok nélkül. Mindig kitűz maga elé egy célt, ami felé szépen, fokozatosan halad. A társadalomban aktív szerepet tölt be. Született szervező. Általában ami a szívén az a száján. Nem kedveli az üres fecsegést. Nagyon érzékeny és együttérző, mindent a szívére vesz, könnyű megsérteni. Kerüli a konfliktusokat, békés természet. Ahol csak tud, segít. Nem szereti a tétlenséget. Kedves, segítőkész személyiség. Gyógyító tulajdonságai lehetnek.

 

Megjegyzés: A rózsaszín auráról más aurával foglalkozó oldalakról gyűjtöttem ki a leírást, mert abban az elemző programban a tejes „rózsaszín” nem volt benne, amivel az aurafotós hölgy dolgozott nálam. Azért, mert nagyon eltávolodtunk a valódi szeretettől, és általa a harmóniától, s emiatt nem tudott megmutatkozni ez az energia bennünk. Így a 10-20 évvel ezelőtt készült összeállításba még be sem került ez a szín. Ezért a program a rendelkezésére álló információkból állította össze a megjelenő jellemzőket, amelyek így nem mindig fedik a valóságot.

  

A kezdetekről mellékelek egy másik aurafotót is. Amikor a mostani előtt (2008-ban) voltam egy hasonló elemzésen, akkor a rózsaszín már megjelent alul és fölül az energiarendszeremben.

  

AURAFOTÓM (2008.)

 

 

 

 

Hírek

 

 •  ELINDULT AZ ELSŐ ANA-KÓD® GYÓGYÍTŐ TANFOLYAM-SOROZAT!

  A résztvevők -akik már önmaguk harmóniájának a helyreállításában beavatással és gyakorlattal rendelkeznek - alkalmassá válnak mások teljes körú segítésére, és eredeti rezgésük helyreállítására.

  További részletek az Aktuális programok menüpontban olvashatók.

    

 • KI VAGYOK,KI NEM VAGYOK?

  Az egó visszavezetése a szeretetbe, és ez által a dualitás meghaladása

  Az egó gyógyítását, eredeti Önmagunk, egységünk, teljességünk megtalálását,

  helyreállítását segító program. 

  Részletek rövidesen az Aktuális programok menüpontban olvashatók!

   

 • EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA AJÁNDÉKBA!

  Ajándékutalványok -kívánság szerinti szöveggel - vásárolhatók!

  Minta

  További részletek és minták a Tevékenységeim menüpontban találhatók!

   

Hírlevél


Asztali nézet