Mesterré válás lépésről, lépésre 

 Egyéni tanácsadás, öngyógyító, önfejlesztő programok,tanfolyamok, élő közvetítéssel 

Eddigi programok, tanfolyamok

 

Az egész életemet végigkíséri a tanítás.

Kisiskolás koromban a babáimnak, és a macijaimnak tartottam írás, olvasás, matematika stb. órákat. Legelső igazi tanfolyamaimat 16-17 évesen állítottam össze. Akkor (14-22 éves korom között), szabadidőmben úttörővezetőként dolgoztam (van még valaki aki rajtam kívül emlékszik az úttörőmozgalomra?) egy általános iskolában, és a kerületi Úttörőházban a mozgalom kis vezetőit (pl. őrsvezetőket) készítettem fel a feladataikra. Közben 18 éves koromtól tanító néniként is elkezdtem tevékenykedni, előbb képesítés nélkül, majd a tanítói, és később a tanári diplomát megszerezve.

Egy idő után ugyan a pedagógus pályát elhagyni kényszerültem, de bárhová kerültem éppen (egy kft-be üzletkötőnek, egy másik, hasonló cég üzleti vezetőjének, a saját cégem ügyvezetőjének), a tanítás mindig jelen volt az életemben. Pl. mindent, amit én megtanultam az üzletkötői pályán igyekeztem átadni a később induló társaimnak, így mind szakmai, mind eladás technikai ismereteket tanítottam folyamatosan. Volt, hogy csak a saját cégemnél, ahol éppen dolgoztam, de volt, hogy több nagy pénzügyi intézmény vidéki és budapesti kirendeltségein is. 2006-ban állítottam össze az első spirituális tanfolyamom anyagát, az addigi ismereteim alapján (Változz, és változtass!). Az év nyarán 2 lehetőség előtt álltam. A kezemben volt a Budapesti Gazdasági Főiskola szerződése, ahol szeptembertől taníthattam volna az adott pénzügyi szakma üzletkötői, és eladás technikai ismereteit. A másik, hogy elindítom a Változz és változtass! tanfolyamomat, és elkezdem "főállásban" gyakorolni, és átadni mindazt, amit tudok a gyógyítás és az életünk harmóniájának a megtartása, helyreállítása területén. Azt gondolom, nem kérdéses, hogy melyik utat választottam. 

 

Itt lehet tájékozódni az általam eddig (2006-tól) meghirdetett tanfolyamok, programok témáiról, tartalmáról.  

 


2011.


 

2010. 12. 21. A „Mega Erejű Napforduló” alkalmából élő közvetítések, beavatások

Közös program Soós Évivel

 

2010. december Erő Kapui
December   5. – Újhold,

December 12. – 12-12 Dupla Csillagkapu,

December 21. – Mega Erejű Napforduló – Telihold – Teljes Holdfogyatkozás – A Platina Sugár Energiája

 

A decemberi rendkívül erős energiák csúcspontja 21-én lesz.  Ez a nap indítja el a váltás előtti utolsó felemelkedési hullám energiáit is. 

Ezért az utóbbi hónapokban a Földre érkezett magas energiákba történő beavatásokkal szeretnénk kinek-kinek a személyes fejlődéséhez, továbblépéséhez hozzájárulni.

 

Program:

A 2010. év végi, és 2011. eleji energiák, és hatásuk, az univerzum újabb nagy kísérlete

Tudnivalók eredetünkről

Beavatás – mindenkinek a saját eredetenergiájába*, Kozmikus Szülei, és Melek Metatron

által, élő közvetítés 

Yeshua és Miriam valódi küldetése

Beavatás – a Krisztus tudat teljesség energiáiba**, Jézus, és Mária Magdolna által,

élő közvetítés

Beszélgetés, tapasztalatcsere (mindarról, amiről szeretnétek) 

 

Mindkét beavatás mélyen ható folyamatokat indít be, energetikailag kitágít,

és tudati előrelépést hoz. 

 

*Eredetenergia: Minden egyedi rezgés, ami téged alkot. Tartalmazza az összes

  képességedet, feladatodat, és minden erődet, kozmikus Szüleid és a Teremtő

  energiáját.

**Krisztus tudat teljesség energiái: a szeretet tudatosság (az emberangyallá válás)

  útján fontos lépés a férfi-női isteni minőségünk (azaz teljességünk) egyensúlyba

  hozása, és megélése. Általa harmóniába kerül mindkét oldalunk, a női-férfi

  szerepkör, és egyenrangú, s egymást támogató társakká válhatunk.

 


 

Kommunikáció Felsőbb Énünkkel, és égi segítőinkkel

Tudnivalók a médiumi úton érkezett információk hitelességének és tisztaságának a

felismeréséhez, és az ehhez szükséges megérzések, és érzékelő-képességek fejlesztése

 

A jelenlegi változásoknak, szellemi fejlődésnek köszönhetően a Fátyol – mely a fizikai és a szellemi világot elválasztja - vékonyodik, sőt, egyesek számára már el is tűnt.

Így egyre többen képesek a Felsőbb Énjükkel, és nem fizikai testű segítőikkel valamilyen módon kommunikálni. Mivel minden pillanatban saját magunknak kell döntenünk a hozzánk érkező energia és információ hitelességéről, fontos, hogy rendelkezzünk ebben a témában megfelelő ismeretekkel, és sejtszintű megérzésekkel. 

A program témái:

- az új energiák lehetőségei a médiumitásban,

- a tisztán érzékelés feltételei,

- a Felsőbb Énünkkel való kommunikáció folyamata,

- a Felsőbb Éntől érkező információ megkülönböztetése az egóétól,

- mi jellemzi, és mi nem a magas minőségű fénylényektől (Felsőbb Éntől, Kryontól,

  Teremtőtől) kapott információkat,

- mi történhet, és mi a teendő akkor, ha nem segítő szándékú lényt, vagy energiát

  érzékelünk,

- amit a médiumi közvetítésekről tudni érdemes,

- az érzékelés fejlesztésének a lehetőségei.

 

Egy, vagy két élő közvetítés várható.

 

A program, ill. a meditációk során mindenkinél a Felsőbb Énje által engedélyezett –

a témával kapcsolatos - átalakítások és képesség-fejlesztések is megtörténnek.

 


 

Válj emberangyallá! 1-6. rész

Tanfolyam-sorozat- Kryonnal és más Mesterekkel, beavatásokkal (a DNS rétegek aktiválásával), gyógyításokkal, sok gyakorlattal, élő közvetítésekkel, kristályenergiák segítségével.   

 

„…Egy új energia van ezen a bolygón, és ennek az energiának az a célja, hogy aktiválja a lélek energia azon részeit, amelyet DNS-nek hívunk… amely egyaránt jelen van a 3D-ben és a többi dimenzióban is, ahol a Felsőbb-Én lakozik …Mit teszel lehetővé? És mit nem? Milyen vibrációt fogadsz be, vagy harcolsz ki, fejlődésed során? A DNS ennek megfelelően reagál és változik. …ezen keresztül léphetsz be mindenbe, ami van... A mesterlét utasításkészletei a DNS-ben vannak! Ha eléggé megváltoztatod a többit, még a látható rész is meg fog változni…” (Kryon)

 

A sorozat célja, és feladata:  

Az égi-földi harmónia megteremtése

- a kristálytudat (magasabb szellemiségünk) ébresztésével,

- a teljességünk magunkba fogadásával (a Felsőbb Énünkkel való eggyé válással és együttműködéssel),

előbb önmagunkban, majd összekapcsolódva egymással, a „Mennyek lehozása a Földre” (Kryon).

Ezeken belül, minden részben folyamatosan sor kerül a dimenzióváltással kapcsolatos -egyénileg,  és a magyarság, mint spirituális csoport tagjaként vállalt - szellemi és energetikai feladatokra való felkészítésre, az ehhez minden szinten szükséges átalakításokra, a megfelelő képességek aktiválására, és a szellemi tudás átadására. 

 

A programokon több meditáció, élő közvetítés várható, melyekben Kryon, Jézus, a Teremtő, és még sok ismert, és kevésbé ismert Angyal, Mester, és személyes segítő fog megszólalni, ill.  tevékenykedni, a változások elősegítése érdekében. 

Ebben a sorozatban nem külön-külön foglalkozunk a DNS rétegekkel, hanem az egyes alkalmakkor mindazon rétegeket gyógyítjuk, aktiváljuk, emeljük, amelyek az adott témakörben a továbblépéshez, az angyali minőségek kibontásához, és használatához egyénileg épp szükségesek. Így egyszerre minden oldalú, és - aki több alkalommal eljön, annál egyre magasabb szintű fejlesztés, fejlődés válik lehetővé. A változásokat mindenkinél a Felsőbb Énje felügyeli és vezeti (az Isteni Terve alapján), és attól függően, fogja az egyénenként szükséges készségek, képességek, és tudás megnyitását engedélyezni, hogy ki hol tart éppen jelenleg, és a feladataihoz mire van szüksége. 

A változások nem csak személyes fejlődésedhez, de a Föld és az emberiség felemelkedéséhez is hozzájárulnak.

Ezért arra kérlek, ha belső hívást érzel, feltétlenül gyere el!

 

Ez a program sem energetikailag, sem tematikailag nem azonos a tavalyi DNS tanfolyam-sorozattal! Csak annyi a hasonlóság, hogy itt is a DNS rétegek aktiválásával segítjük a visszatalálást valódi önmagunkhoz, isteni képességeinkhez, de már a jelenlegi energetikai lehetőségek, és a mai rezgésszintünknek megfelelő információk és fejlesztések szerint. Ha a tavalyit elvégezted (vagy máshol már kaptál ilyen beavatást), a szíved szerint (azaz Felsőbb Önvalód segítségével) dönts, hogy bármelyiken ott-e a helyed, vagy sem.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

    

1. Kryon információi a programhoz, ill. válaszok a hozzám beérkezett kérdésekre 

A program beavatás-sorozat.  Minden lépés kódokat nyit meg abból, aki vagy, és amire képes vagy. Így elvezet valódi önmagadhoz, kibontja mindazt, amit a szívedben és az energiarendszeredben hordasz (benned lakozik), azaz emlékeztet angyali mivoltodra, és jelenlegi feladatodra.

Amit ezen a sorozaton megkaphatsz, azek a jelenleg elérhető legmagasabb lehetőségek, mind energetikailag, mind szellemileg.

Nincs szükség semmilyen előképzettségre (tudásra, képességre) csak érdeklődésre a témák iránt, és szándékra a változásra, változtatásra önmagadban, és az életedben. A többit megteszik a segítők, és az energiák.

Akik mostanában kezdtek elindulni a spirituális útjukon azoknak javasolt az összes részre eljönni, mert akkor egy folyamatos, gyors és teljes átalakuláson tudnak átmenni mindazokon a területeken, amelyek a témakörökben szerepelnek.

Akik már régebben foglalkoznak önmaguk megismerésével, a teljességük kibontásával, azokra a részekre érdemes eljönniük, amely témák még részben, vagy teljesen nem megoldottak, vagy nem megfelelően működnek az életükben. 

 

2. A teljes tanfolyam-sorozat témakörei  

Itt olvashatók a sorozat főbb témakörei, és amit nagyjából tartalmazni fognak. Ezek bővülhetnek, és minimálisan változhatnak. Az aktuális témákat mindig a leendő résztvevők igényei határozzák meg, így én is csak pár nappal előbb kapom meg Kryontól a végleges programot (persze aki ismeri már az „égiek” működését, az tudhatja, hogy csak az a biztos, és végleges, ami már megtörtént). Így az sem az, hogy a tanfolyamok témakörei is, a most látható sorrendben fogják követni egymást, ill. hogy ez 6 részt jelent. A következő program „pontos” részletei, az adott tanfolyam előtt lesznek mindig olvashatók.

 

Témakörök

 

3. Mit segítenek elő a DNS aktiválások 

 

 Hatásuk

 

Minden egyes tanfolyamon általánosságban az alábbiak történnek meg

 

A DNS rétegei

Információk a 12 DNS rétegről

 


 

Fény-klub a nyári Napforduló napján (2010. 06. 21.)

 

Közös program Magasi Ildivel, és Soós Évával

 

„Mesterek, a 2010 erőteljes év lesz, a hatalmas kibontakozás éve, mérföldkő…

A 2010-es évben néhány különleges átjáró lesz, és ezeket használnotok kell…

A napéjegyenlőségeket, a napfordulókat…  osszátok meg csoportokkal.”

(Metatron Arkangyal: 2010 Alchimiája- részletek)

 

Program:

1. A magyar nép egysége

2. A Föld, a Föld szív-csakrájának tisztítása, összehangolása a szívenergiákkal, és

    magas rezgésű feltétel nélküli és ítélkezés mentes szeretet energiákkal,

3. A résztvevők szívének gyógyítása, rezonanciájának emelése - ez által az

    egységtudat, az isteni minta, és a teremtő képesség erősítése, majd összehangolása

    a magyarság (mint kozmikus csoport) Egy Szív energiájával,

4. A Magyarország alatt lévő gyógyvizek megtisztítása, és összekapcsolása a szükséges

    magasabb energiákkal, az árvíz és belvíz által érintett területek vizeinek tisztítása,

 

A napforduló miatt az energetikai hatások e napon hatványozottan fognak érvényesülni.

 


 

Tudnivalók a médiumi úton érkezett információk hitelességének és tisztaságának a felismeréséhez, és az ehhez szükséges megérzések, és érzékelő-képességek fejlesztése

 

A jelenlegi változásoknak, szellemi fejlődésnek köszönhetően egyre többen képesek nem fizikai testű lényekkel kommunikálni, így napjainkban megszaporodtak az írásbeli és szóbeli médiumi üzenetek. Mivel minden pillanatban saját magunknak kell döntenünk a hozzánk érkező energia és információ hitelességéről, fontos, hogy rendelkezzünk ebben a témában megfelelő ismeretekkel, és sejtszintű megérzésekkel.

Ezen a programon

- az ebben a témában megszerzett tapasztalataimat,

- Kryontól (eddigi üzeneteiben átadott, és a beszélgetéseink során) kapott

  információkat,

- és élő közvetítés keretében az aktuális tanácsait szeretném átadni a

  résztvevőknek.

Mindeközben mindenkinél, a Felsőbb Énje által irányított képesség-fejlesztések is megtörténnek.

A program témái:

- az új energiák lehetőségei a médiumitásban,

- ki közvetíthet,

- a tisztán érzékelés feltételei,

- a médiumok, és a médiumi információk lehozásának fajtái, típusai,

- mi történik egy közvetítés során, kiket, miket érzékelhetünk,

- mitől függ, hogy a hallgató mit érzékel, és él meg a közvetítés alatt,

- mi jellemzi, és mi nem jellemzi a magas minőségű fénylényektől

  (Teremtőtől) kapott információkat,

- mi történhet, és mi a teendő akkor, ha nem segítő szándékú lényt, vagy

  energiát érzékelünk,

- az érzékelés fejlesztésének a lehetőségei (otthon végezhető gyakorlatok).

 


 

Tudnivalók a dimenzióváltásról és a dimenzióváltáshoz, azaz felkészülés az ÚJ FÖLDRE

 

Közös program Soós Évivel

 

Jézus közvetítéséből (a Dimenzióváltás c. könyv alapján):

„…Rövid időn belül elérkezünk egy olyan ponthoz, amely a „hanyatló” kor végét, s egy új emelkedettebb civilizáció kezdetét jelöli. A dátum még nem végleges, de előreláthatóan 2010-re tehető. Nem csak egy 26 000 éves ciklus záródik le, de a Föld fejlődése szempontjából egy korszak vége is, amit úgy jellemezhetnénk, bolygótok kijárta az általános iskolát, s most tovább lép a gimnáziumba. A teljes dimenzióváltás akkor fog lezajlani, ha az ATYAISTEN erre jelt ad…”

Ebben a könyvben Jézus elmondja, hogy konkrétan mi is várható, hogyan tudjuk megélni, és milyen feltételek szükségesek a magasabb világba való bejutáshoz.

Ezeket szeretnénk ezen a napon megosztani veletek.

 

Programunk főbb témái

Tudnivalók és megvalósítandó feladatok a váltáshoz:

A Merkaba magasabb szintű működésének a beindítása.

(Aktiválása kulcs a magasabb dimenziókhoz való kapcsolódáshoz, kiegyensúlyoz, és segíti a folyamatos

emelkedést, rezgésszint váltást.)

A csakra egyesítés szerepe az emelkedésben, ennek gyakorlata.

Lekapcsolódás a kollektív tudat lehúzó energiáiról, mély traumák, fájdalmak elengedése.

A Dimenzióváltás c. könyv alapján Jézus legfontosabb üzenetei.

A biológiai és szellemi lényünk egyesítése,folyamatos kapcsolat a Felsőbb Énnel.

Napi feladatok, és gyakorlatok az energetikai szint megtartásához.

 

Több élő közvetítés lesz, várhatóan Kryon és Jézus szólalnak majd meg.

 


2010.


 

Egyéni problémák megoldása - Kryon, a Felsőbb Ének, és más Égi Mesterek segítségével

 

Ezen a programon minden résztvevő szellemi, energetikai és gyakorlati segítséget kap élete jelenlegi legégetőbb problémájának a megoldásához  + egy rövid személyes közvetítést is (ilyenkor az illető Felsőbb Énje, Kryon, vagy más személyes segítő Mester szólal meg rajtam keresztül).

A megoldáson egyszerre dolgozunk egyénileg, és csoportosan is.

Többen erősebb és magasabb, azaz finomabb minőségű energiákat tudunk lehozni (ilyenkor a Felsőbb Énjeink energetikailag összekapcsolódva dolgoznak a nem fizikai testű segítőkkel együtt) és ezzel erőteljesebb tisztulás, nagyobb változás, gyógyulás, fejlődés érhető el. Ezen kívül mindenki a másik problémájára adott tanácsból is tud tanulni, ötletet meríteni.

Mindenki Felsőbb Énje, és a személyes segítői pedig biztosítják azt, hogy az egyéni kérések és szükségletek szerint történjenek meg az energetikai átalakítások, fejlesztések. 

A program témái:

Mit jeleznek a problémáink, miről árulkodik az életünk? Hogyan fejtsük meg őket?

Min, és hogyan változtassunk? Bármilyen probléma megoldásának a menete.

A szívközpontú működés, és a győztes-győztes megoldások gyakorlata.

Az itt beindított folyamatok otthoni folytatásának a lehetőségei, tudnivalói.

Több csoportos közvetítés és meditáció, és egy személyes közvetítés várható!

Ezekben a megoldani kívánt problémával kapcsolatos "égi" információk átadása, tisztítások, blokkoldások, gyógyítás és a megoldás beindítása történik meg (mindenkinek egyénileg).

 


 

A Változás napja - 2009. 11. 11.

  

Kuthumi így ír e kiemelkedő fontosságú napról:

A 11-ik hónap 11-én egy gyönyörű új energia áldja meg a Földet,… az új remény, az új elképzelések hullámai támadnak…A Föld energiái 2009 novemberétől kifejezetten rendkívül intenzívek lesznek és hatalmas változások várhatóak… minden, amivel a november hónapig fogtok foglalkozni, az a 2010-ben bekövetkező változásokra készít elő benneteket. Ezt egy nagyon fontos utazás előkészületei lehetőségének foghatjátok fel, ami biztosítja, hogy életetek minden területe rendben legyen…

Napközben  

1. Belső békéd, harmóniád megteremtése a gyakorlatban

Tanfolyam 2 élő közvetítéssel 

 

Közös program Magasi Ildivel, és Soós Évával

 

Témák: 

- az életterületek rendbe tételéhez szükséges blokkok elengedése,

- problémáid megfejtése, megoldásuk lehetséges módszerei,

- új életminták beépítése, erősítése,

- együttműködés Isteni Éneddel

 

Este 

2. Az új energiák újabb ajándékai a változások megsegítésére

Élő közvetítés és gyógyítás Kryonnal, Jézussal, Metatronnal 

 

Közös program Soós Évával

 


 

Különleges, és rendhagyó klub – Kryon kérésére (2009. 10. 21.)

  

Közös program Magasi Ildivel, és Soós Évával

 

Program:

1. Új információk: az előttünk álló időszakról, lehetőségekről, a kristály korszakról,

    az Egység Mintázatról, a Föld Kristályszívéről, a Kozmikus Szívről, jelentőségükről.

 

2. Szeretet –meditáció (élő közvetítés keretében)

Az októberi energiákhoz, az Egység Mintázathoz, a Föld Kristályszívéhez, és a Kozmikus Szívhez kapcsolódva, és azok segítségével – Kryonnal és más Mesterekkel közösen - munkálkodunk az alábbiakon:

 • Erősítjük önmagunkban „a lehető legjobb élet manifesztálásához” szükséges mintákat.
 • Egyéni felkészítést kapunk az elkövetkező hónapok erőteljes energetikai feladataira, és aktiváljuk mindazokat az energiákat, amik szükségesek a továbbfejlődésünkhöz.
 • Támogatjuk, hogy az eljövendő időszakban Magyarországon a legcsodálatosabb módon menjenek végbe a spirituális és más változások, események.

 


 

6. érzék - tanfolyam

 

„ Jobban tettem volna, ha az első megérzésemre hallgatok!” – mondtuk már nem egyszer egy-egy racionálisan meghozott döntésünk után. Honnan jönnek ezek a sugallatok, és legtöbb esetben miért nem hiszünk nekik?

 

Régóta tudott, hogy létezik egy olyan fizikai érzékelésen túli képesség-együttes, amivel valamilyen szinten mindenki rendelkezik. Működésük, működtetésük csak gyakorlat kérdése.

Ezen a tanfolyamon ezek közül azokat fogjuk fölébreszteni, megerősíteni, amelyek segítségével könnyebbé tehetjük az életünket. A megérzéseket, a belső kommunikációt (sejtjeinkkel, energiarendszerünkkel), a rezgés-információ levételét, módosítását (ételeknél, gyógyító szereknél), a telepatikus kommunikációt (magunk, és mások Magasabb Énjeivel).

Használatukkal megtalálhatjuk a problémáinkra a legjobb megoldást, választ kaphatunk kérdéseinkre, meggyorsíthatjuk a gyógyulásunkat.

Ezen felül a résztvevők megtapasztalhatják, és megerősíthetik a kapcsolatukat fizikai, és nem fizikai részeikkel, ez által saját kezükbe vehetik életük, és testük irányítását.

A tanfolyamon - a fentebb leírtak elősegítésére- mindenkinek aktiválásra kerülnek a DNS megfelelő energetikai rétegei is.  

 


 

5-5-5 (2009.05.05. 17.00) 

  

Közös program Magasi Ildivel, és Soós Évával

 

Nagy jelentőségű energia-lehorgonyzás a Velencei-tó partján, mely a tudatváltás elősegítésére történik.

Az eseményre a Teremtő, Gaia, Kryon  kérésére, velük és Metatron, Melchizedek, Mihály arkangyal, Jézus,  Nada úrnő, az Egység Istennők (Mária Magdolna, Jezabel, Guineverre), és az Új Föld tudatossága közreműködésével kerül sor.

A program célja:  Magyarország bekapcsolása a tudatosság új hálójába, az egységtudat hálóba,  szabadtéri meditáció, élő közvetítés keretében.

 

A tudatváltás elősegítéséhez szükséges volt egy új tudatossági hálót (energia mintázatot) létrehozni. Ez az egységtudat háló 2008. közepére készült el, amely segít fölemelni az emberiséget arra a szintre, ahol képes meghaladni a dualitás (jó-rossz) tudatosságot.

A Föld Kundalinijének (spirituális Föld-bölcsesség) szívenergiája támogatja ezt.

Ez egy újabb nagy lépés lesz nem csak Magyarország, és az itt élők, hanem a Föld, és az emberiség felemelkedésében, tudatváltásában is.

 

Ha részt veszel a programon, az energiák és az égi segítők- egyéni szükségleteid szerint- már a program alatt is  támogatják:  

-         rákapcsolódásodat a Föld kundalini energiájára, a vele való kapcsolatod kiegyensúlyozódását annak

          érdekében, hogy spirituális fejlődésed folyamatos, és harmonikus legyen,

-         saját kundalini energiád fokozatos aktiválását, harmonizálását,

-         az egységtudat megteremtését, a dualitásból való kilépést,

-         újabb tudatszint emelést, tudatváltást (ahhoz képest, ahol tartasz),

-         a szíved és az elméd összehangolt kapcsolatát.

 


 

Változtasd meg magad körül a világot!

 

Újjászületésedet segítő program

 

Közös program Magasi Ildivel és Soós Évával

 

Elégedetlen vagy a körülményeiddel (munkahelyi, anyagi,  családi, szerelmi)? Szeretnéd megváltoztatni, de kísérleteid nem váltak be? Eddig tologattad konfliktusaid megoldását?

Hogyan viszonyulj életedhez másképp, mint eddig? Az új látásmód új megoldásai.

Szeretnénk megosztani veled tapasztalatainkat, és a számunkra bevált módszereket.

Pl:

- hogyan teremts magadnak kiegyensúlyozott, örömteli életet, jólétet?

- hogyan találj a mai világban békét, és harmóniát?

- min változtass, és hogyan?

 

Új látásmódot, és új megoldásokat szeretnénk megmutatni.

 

A programon a tapasztalatcsere mellett, részt vehetsz  az újjászületésedet, a gyógyulásodat, és a számodra szükséges változásokat beindító meditációkon is.

 


 

11-3-11 (2009.03.11.)

A kollektív tudat visszahúzó energiáinak kitisztítása, elengedése, a tudatosság emelése

 

Közös program Magasi Ildivel, és Soós Évával

 

Az utóbbi hónapokban a Földre érkező energiák elősegítették a kollektív tudatosság korlátozó hitrendszereinek kitisztítását (pl. szegénység, boldogtalanság, a feltételekhez kötött szeretet, az áldozattá válás, a tömegbefolyásnak való alárendelődés).

Ezek a változások lehetőséget biztosítanak most az egyéni tudatosságot gyengítő életminták elengedésére, (egyéni fontossági sorrend szerint), ezáltal elősegítve a teljesség megélését, a ffi-női energiák kiegyenlítődését, önmagunk egyensúlyba hozását, a bőség teremtést, önmagunk és mások elfogadását. A program első élő közvetítése ehhez nyújt segítséget.

A második részben előkészítjük a Föld minden dimenziójában a Fény Központi Sugarának március 13-ai aktiválását. Ennek energiái az Isteni teremtő képesség egyes újabb aspektusainak (mint béke és harmónia) beépülését fogják segíteni, mind az egyének személyes, mind az emberiség kollektív életében.

  

Mivel március 11-én az energiák 10 milliószorosan hatnak, ezen a napon könnyebben és gyorsabban mennek végbe ezek a folyamatok.

 


 

Energiarendszerünk 5. dimenzióssá válását segítő tanfolyam – 1-6.rész 

  

Közös program Magasi Ildivel és Soós Évával

 

A programsorozaton - Magyarországon először! - sor kerül a DNS - korábban el nem érhető –

multidimenzionális aktiválására.

Ez azt jelenti, hogy a szálak önbehangolóvá válnak - a későbbiekben érkező újabb és újabb energiákra „rendszerfrissítés” szerűen önmagukat automatikusan rá fogják tudni hangolni.

A program első részében kapott átalakítást  (a világ máshol élő, ugyanilyen átalakításon átesett társainkkal összekapcsolódva) a második részben átadjuk a Földnek.

Ezzel az aktiválással elősegítjük, hogy:

- a Föld DNS-e is multidimenzióssá alakuljon,

- aki később válik nyitottá ezeknek a változásoknak a befogadására, annak is elérhetőek legyenek ezek az 

  energiák.

 

Az egyes programokon az alábbiakkal  foglalkozunk:

- az aura, a fénytest, a csakrák, a DNS tisztítása, áthangolása, aktiválása,blokkjainak oldása,

- az egyes energetikai részeink (pl. egyes kisebb-nagyobb csakrák) új feladatainak,

  funkcióinak kialakítása, működésének tudatossá tétele,

- az energetikai - és ez által a szellemi - fejlődést segítő kódok aktiválása,

- a DNS 12 energetikai szálának megfelelő ütemű megnyitása, működésbe állítása,

- összes energetikai részünk harmonikus működésbe hozása.

 

Miért fontosak ezek az átalakítások?

Mert mindezek elősegítik/megkönnyítik/erősítik (kinek-kinek attól függően, hogy éppen hol tart):

-  a kapcsolatot, a kommunikációt és az eggyé válást Felsőbb részeinkkel (Isteni Én, Mesteri

   Én), teljes lényünkkel (Autentikus Én), és a Teremtővel,

-  érzékelő képességünk fejlődését, finomítását,

-  sejtszintű érzékelésünket (egyre gyorsabb felismerését annak, mi zajlik bennünk), és a

   sejtjeinkkel való kommunikációt,

-  fizikai egészségünket, harmóniánkat,

-  szellemi fejlődésünket, tudatosodásunkat,

-  a dimenzióváltást,

-  az egyre hatékonyabb kapcsolódást és munkálkodást az 5. dimenziós Földön.

 

A programokon alkalmanként általában 2 élő közvetítés várható. 

Az energetikai átalakításokat a Teremtő végzi a személyes segítőkkel, vezetőkkel és egyes régi, és a kb. fél éve a Földre érkezett új Mesterekkel együtt.

 

A programok általában havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre, mindenkinél egyéni, folyamatos haladást, fejlődést tesznek lehetővé.

 

A programsorozat végére – a DNS összes rétege aktiválása segítségével 

tudatosan fogjuk tudni használni multidimenzionális képességeinket,

- tudatosan fogunk tudni dolgozni a dimenziókban,

- összehangolódunk az új Mesterekkel, s akikkel közös feladatunk van,

  azokkal elindul a személyes együttműködés.

Ezek által újabb nagy lépést teszünk a felemelkedés, a gyógyulás, a mesterlét, és   az önbecsülés útján, hozzásegítve magunkat, hogy a jelenlegi fizikai testünkben maradva valósítsuk meg az evolúciót, magas rezgésű fényt sugárzó lényként éljünk a  Földön.

  

További részletek

 


 

Fénnyel teli hétköznapok – programsorozat-(1-3.) – 2. és 3.

 

Közös program Magasi Ildivel

 

További részletek

 


 

Fény-klub (havonta egyszer)

 

Közös program Magasi Ildivel és Soós Évával

A 2008. 11. 11-én elindított közösség teremtő együtt-lét folytatásaként.

 

Célunk egy egymáshoz lazán kapcsolódó, egymást tisztelő, segítő, támogató közösség létrehozása.

Program:

1.Tapasztalatcsere és tanácsadás egymásnak arról, hogy a mindennapi problémáinknak

mik lehetnek a mesteri szintű megoldásai.

Azon problémákat és élethelyzeteket amire te még nem találtad meg a győztes-győztes

megoldást, más már esetleg sikeresen megoldotta, és fordítva. Hozd a problémádat, és

próbáld ki, ami már másnak bevált! Hátha neked is ez lesz a jó megoldás!  

2.Kérdezz az égiektől!

(Kryon, Kuthumi, Melkisédek, St. Germain …stb. válaszolnak)

A klubon feltett kérdésekre – azokkal, akik még rajtunk kívül szívesen vállalkoznak rá –

közösen „hozzuk le” a választ. Ez jó gyakorlási lehetőség, ill. megerősíthetjük azokat is

akiknek vannak intuícióik, információik, csak nem merik még kimondani.

Olyan kérdéseket tegyetek föl, amelyek közérdekűek, vagy csak annyira személyesek,

hogy mások is hallhatják.

3.Amit még szeretnétek csinálni, amiről még szeretnétek beszélni:

Írjátok meg e-mailben, hogy mik azok a témák, amiket ti szerintetek jó lenne a klub keretein

belül megbeszélni, amivel érdemes lenne foglalkozni, amiről esetleg ti tartanátok a

többieknek tájékoztatást (mert fontosnak tartjátok, hogy mások is tudjanak róla).

Mi pedig beillesztjük a fennmaradó időbe, ill. az eljövendő klubok programjába.

4.Amit nekünk sugallnak az „égiek”, erre a napra:

Mint minden programunk előtt, most is megkérdezzük Felsőbb Énjeinket, a Teremtőt, és a

velünk együttműködő Angyalokat, Mestereket, hogy az adott klubon mi az, ami a

résztvevők, a Föld, és a rajta élők számára fontos, aktuális, megbeszélendő, elvégzendő

dolog, feladat. Mi ezzel készülünk.

 


2009.


  

 „Átlépés a Mesterré válás kapuján" (2008. 12. 21.)

A Teremtő, Kryon, és több Fénylény kérésére, és közreműködésével

 

Közös program Magasi Ildivel, és Soós Évával

 

Kuthumi felemelkedett mester 2008-ra vonatkozó közvetítése szerint:

„A tanulásotok, az élet fizikájának és szívetek és lelketek mechanikájának megértése szempontjából a december lesz az egyik legfontosabb hónap; 2008 decemberében én, Kuthumi, St.. Germain és Jézus mester kíséretében saját fejlődésünk felsőbb birodalmaiba lépünk, ez pedig automatikusan magával húzza ebbe az új birodalomba minden készséges fénymunkásunkat, akik teljesítették a beavatások utazását, akik velünk együtt mesterévé váltak a szükséges szinteknek…

December 21-én kitárjuk az ajtókat ebbe a felsőbb birodalomba… és ebben a különleges időpontban zajlik majd le a Felemelkedés második hulláma, amikor az összes fénymunkás, aki mesteri szintre jutott azokban a dolgokban, amikről beszéltem, és akik elérik a belső tudatosságnak és éberségnek azt a szintjét, mind belép a felemelkedés tudatosság felsőbb szintjeibe."

E különleges nap jegyében programunk főbb témái:

- a mesterré válást akadályozó blokkok, kódok felismerése, kitisztítása,

- saját mesteri erőid behívása, egyesítése,

- a mesterré válást, megvilágosodást segítő kódok nyitása, aktiválása a DNS-ben,

- személyes Akasha Krónikádból: előző, párhuzamos, eljövendő életeid steri feljegyzéseinek, tudásainak,

  tudatosságának átírása jelen életedbe,

- bolygó szintű emberi lélekgyógyítás.

 


 

Fénnyel teli hétköznapok – programsorozat-(1-3.) – 1.

 

Közös program Magasi Ildivel

 

A programsorozat célja: az életed könnyebbé tételéhez, és az életfeladataid ellátásához szükséges sejtszintű információk és képességek aktiválása, spirituális ismereteid gyakorlatba való átültetése, mindennapi alkalmazásának elősegítése.

Az egyes alkalmak felkészítenek: az életed boldogabbá tételéhez, a spirituális feladataidhoz, és a dimenzióváltáshoz szükséges rezgésállapot elérésére, megtartására, a számodra megfelelő érzékelő-képességek kialakítására, erősítésére, a választott feladatok (a Föld és az emberiség felemelkedését szolgáló, a Csillagtestvérekkel közös, stb.) felvállalására, Legszentebb Isteni Terv szerinti ellátására.

 

További részletek

 


 

11.11.

Újabb lépés a Fénnyé válás felé

Kuthumi világmeditáció +élő közvetítés + közösség teremtő együtt-lét

 

Közös program Magasi Ildivel

 

1. E nap különleges energiái segítenek bennünket egy újabb lépést tenni a Krisztusi tudatosság felé. A résztvevők  nagy átalakulásra/átalakításra számíthatnak. Várható, hogy  beindul, illetve folytatódik a függőségek és illúziók elengedése, önmagunk összes részének egységbe rendezése, Isteni valónk és a fizikai testünk összehangolása, a Fény Mesteri Kódjainak aktiválása.

 

+1. Szeretnénk egy olyan közösség kialakulásában közreműködni, annak tagjaivá válni, amelyben kölcsönösen segítjük, támogatjuk egymást utunkon, egyéni és közös életfeladataink felismerésében, végzésében.  Ezért  - a közös meditációk mellett – mindenkit meghívunk egy kis ismerkedésre, barátkozásra, beszélgetésre. Célunk egy egymáshoz lazán kapcsolódó, egymást tisztelő, segítő, támogató közösség létrehozása. 

Program:

Kuthumi világmeditációjának felolvasása (Magasi Ildi);

Élő médiumi közvetítés (Diósy Kati);

Beszélgetés, ismerkedés, eszmecsere. 

 


 

Csillagtestvéreinkhez való kapcsolódást segítő, és a közös feladatokra felkészítő program

Kryon és Ashtar Sheran felkérésére, a Teremtő és több égi segítő közreműködésével

 

Közös program Magasi Ildivel

 

Ez a program azoknak szól, akik úgy érzik, hogy közös dolguk, feladatuk van Csillagtestvéreinkkel a Föld, és az Emberiség felemelkedésével kapcsolatosan.

Mindenki szabad akaratának tiszteletben tartásával Kryon, Ashtar, és az égi segítők szeretnék  a résztvevőkkel felvenni a kapcsolatot, megosztani a szükséges információkat, felkészíteni a feladatai elvégzésére.

A program témái: A korszak jellemzői, amiben élünk; Nem vagyunk egyedül az univerzumban; Ennek a jelei; Ashtar Parancsnok, Fényszövetség; A más lényekkel történő kapcsolatfelvétel kritériumai; Energetikai felkészítések (a megfelelő védelem kiépítése, tisztítások, blokkoldások, aktiválások, energetikai átalakítások, médiumi képességek fejlesztése).

 

További részletek

 


 

A szeretet mindenható ereje

 

Témák: az önszeretet, az önelfogadás, az önbecsülés útjában álló blokkok kioldása, kitisztítása; ezen tulajdonságok aktíválása, erősítése; a sejtszintű szeretetképesség fölébresztése. Ezek segítségével a Vagyok aki vagyok megérzése, erősítése, helyreállítása, és ez által a saját isteni részeinkkel,  a Teremtővel való kapcsolat erősítése; a  Kozmikus Szövedék (azaz a Világegyetem) energiáihoz való kapcsolódás helyreállítása, erősítése. 

Mindezek azért fontosak számunkra, mert ezeknek a dolgoknak, tulajdonságoknak a rendbetétele a további emelkedés, a szükséges gyógyulás, az életfeladat felvállalásának és megoldásának, a boldogság- és bőségteremtésnek, a problémáinkra a győztes-győztes megoldások megtalálásának a kulcsai.

 


 

Gyógyulás, azaz visszatalálás igazi önmagunkhoz

 

Ez a nap segítséget nyújt az egészség megtartásához, vagy visszanyeréséhez.

A nap folyamán több közvetítés is várható, ill. tanácsok és gyakorlatok a fizikai egészség megtartásához, a gondolataink „egészségesre” programozásához, a negatív érzelmek elengedéséhez, valódi önmagunk felismeréséhez.

A meditációkban a gyógyulás útjában álló blokkok oldása, a Belső Gyógyító Mester felébresztése, a gyógyító erők sejtszintű aktiválása, vagy erősítése történik meg.

 


 

Mesterré válás lépésről, lépésre 1-5.

Meditatív és interaktív foglalkozások önmagunkkal – az égi Mesterek, és a Teremtő segítségével

5 nap a legmagasabb rendű emberi képességek elérésének az elősegítésére.

 „Mostanra gyűlt össze a bolygón annyi fényenergia, hogy lehetőség nyílik a mesteri tudatosság tömeges aktiválására.
Ez az egyetlen dolog van, ami igazán fontos. Az, hogy belső fejlesztő munkátok által - az igényeteknek megfelelően-, visszakapjátok jogos örökségeteket, a mesteri létformát és erőt.
Ha ezen dolgoztok, minden dolog a helyére kerül, minden kérdésre időben választ kaptok. Fogjátok és használjatok mindazt, amiért most itt vagytok, amiért jöttetek.” Kryon

 

Ki jöjjön el egy-egy ilyen napra? 

-   ki szeretné az életét boldoggá és kiegyensúlyozottá tenni,

-   aki vágyat érez a belső harmónia és az egészsége megteremtésére,

-   aki el akarja engedni a negatív, lehúzó rezgéseket,

-   aki irányítója és teremtője szeretne lenni az életének,

-   aki készen áll a változások/változtatások megtételére,

-   aki kéri, hogy a DNS-ében a mesteri erői, és eszközei aktiválódjanak,

-   aki az emelkedés megvalósítása érdekében felvállalja a folyamatos cselekvést, odafigyelést,

-   aki vállalja, hogy amit itt kap, azt beépíti az életébe,

-   aki, bár nem látja pontosan az út végét, de hajlandó elindulni rajta.

 

1-1 napnak külön-külön is komoly hatása lesz, emelkedik a test-lélek-szellem rezgése, de a program teljes hatásfokát az 5 alkalom mindegyikén való részvétellel éri el.

Minden alkalommal  2 közvetítés várható!

 

További részletek

 


 

Gyógyító esték…azaz, hogyan gyógyulhatunk meg bármiből

Csoportos gyógyítás, gyógyulás élő közvetítéssel.

 

Ezek az esték az egészség megőrzéséhez, ill. helyreállításához szeretnének segítséget nyújtani.

 

A résztvevők a rövid elméleti bevezetőben tájékozódhatnak a betegségekkel kapcsolatos tudnivalókról, és az este folyamán gyakorlati tanácsokat is kapnak a gyógyuláshoz, ill. ahhoz, hogy az elindított folyamatok hatása hogyan tartható meg a hétköznapokban. 

Minden alkalommal van élő közvetítés, amely alatt az égi segítők egyénenként gyógyítják az ott lévőket, és segítséget nyújtanak a testi-lelki átalakuláshoz.

Az „égi” segítők, és a jelenlévő gyógyítók magas rezgésű, gyógyító fényenergiák segítségével elindítják a testi, lelki szellemi gyógyulási folyamatokat, s az ott lévők tanácsokat, és segítséget kapnak ezek megtartásához, a harmónia helyreállításához.

 

További részletek

 


 

Érzékelő képességeket, és a segítőkkel való kommunikációt fejlesztő tanfolyam (3 napos)

 

Ez a tanfolyam elsősorban a Gyógyító Fénycsatorna használóinak szeretne segítséget nyújtani a kezeléskor felbukkanó jelek értelmezésében, a segítők érzékelésében, és az információk vételében. Az itt elvégzett gyakorlatok erősítik a tisztán látó, tisztán érzékelő, stb. képességeket, és a médiumitást.

Témák: különféle (energiákat, eltéréseket az aurában, segítőket stb.) érzékelő gyakorlatok, információ szerző gyakorlatok (pl.belső látással, Fény-segítőktől, intuícióval, telepatikus úton, az Akashából stb.), kommunikáció angyalunkkal v. a Mesterünkkel, médiumi írás.

A közvetítések alatt Kryon és a segítőink (esetenként a Teremtő) energetikailag segítik az érzékelő képességek erősödését, továbbfejlődését, s akinek szükséges, a gyógyítói képességei fejlődését, vagy a médiumitást).

 


 

Fényenergiát használók klubja (havi rendszerességgel)

Tapasztalatcsere az ön-és társgyógyításról.

 

Minden alkalommal:

- egy-egy témáról beszélgetünk pl. A gyógyulás/gyógyítás legfontosabb lépései, 

- van élő közvetítés (Kryon, Plejádi Mesterek, Teremtő), meditáció,

- gyakoroljuk a Fénycsatornás ön-és társkezelést

A klub ideje alatt a segítő Angyalok és Mesterek a résztvevőknél energetikai tisztítások, oldások, és aktiválások által támogatják a gyógyulást, az önfejlesztést, az életfeladat felvállalását, és a mások segítőjévé, gyógyítójává válást.   

 

További részletek

 


2008.


 

Gyógyítók tanfolyama (4 napos) 

 

Azoknak ajánlom ezt a képzést, akik úgy érzik, hogy a gyógyítás, ill. a mások segítése a feladatuk, és szeretnének komplex elméleti és gyakorlati ismereteket szerezni az új energiás gyógyításról, vagy bővíteni, rendszerezni akarják ilyen irányú tudásukat.         

A tanfolyam tematikája:

Az új energiás gyógyítás alapjai, ismérvei (Kryon üzenetei alapján); a gyógyítás és a gyógyító sikerességének, hatékonyságának növelési módszerei; a gyógyító felelősségének a határai; a beteg fizikai gyógyításához szükséges energetikai, anatómiai, táplálkozási-és légzéstani ismeretek; az Univerzum törvényszerűségei a gyógyításban; a betegségek kialakulása, a test üzeneteinek a megfejtése; a gyógyulás lépései, beavatás a Gyógyító Fénycsatornába  (akinek már van Fénycsatornája, annak a beavatás erősíti a használatához szükséges  képességeit) ; a társkezelés gyakorlata; a legcélravezetőbb gyógyító technikák (pszi-sebészet, erek, csontok, porcok, izületek elváltozásainak helyreállítása, sejtregenerálás stb.), a távkezelés használata, módszerei; a gyógyítást segítő meditációk és kiegészítő módszerek (mentális és érzelem-oldási technikák stb.).

 


 

Öngyógyító, önfejlődést segítő tanfolyam  

Beavatás Gyógyító Fényenergiákba, az öngyógyítás gyakorlata, érzékelő-képességfejlesztés (4 napos) 

 

A tanfolyamon a résztvevők beavatást kapnak minden olyan gyógyító fényenergiába, ami a testi-lelki egészségük, harmóniájuk helyreállításához szükséges (ezen energiák - melyek alkalmazkodnak a Föld és a rajta élők utóbbi években megváltozott energiáihoz - segítségével sejtszintű átalakulások, erős tisztulások, érzelmi problémák kioldódása, személyiség- és képességfejlődés érhető el).

A beavatás után gyakoroljuk az energiák használatát. A gyakorlat során, és az élő közvetítéses meditációkban mindazok a képességek is beindulnak, ill. fejlődnek, amik a láthatatlan dolgok, energetikai folyamatok megtapasztalásához szükségesek.

A tanfolyam tematikája:

Energetikai alapismeretek; táplálkozás-és légzéstan; az Univerzum és törvényszerűségei; valódi lényünk megismerése; az élet körforgása; a betegségek kialakulása, üzenete; a gyógyulás lépései, a (Kryoni új-energiás) gyógyító csatorna beavatása; önkezelés (melynek segítségével sejtszintű átalakulások, érzelmi problémák oldódása, személyiség- és képességfejlődések érhetők el.), gyógyító technikák (pszi-sebészet, erek, csontok, porcok, izületek elváltozásainak helyreállítása, sejtregenerálás stb.) ;és gyógyító meditációk.

 


2007.


 

Változz, és változtass!

 

Tanfolyam sorozat a boldogság és a harmónia helyreállítására.

Előadások, beszélgetések, gyakorlatok, meditációk.

Tematika

1. Önmegismerés I. – a spirituális én

Kik vagyunk, honnan jöttünk, miért vagyunk itt, életfeladat, reinkarnáció, karma, a Világegyetem törvényszerűségei, a test szintjei, energetikai rendszerünk, az aura, a csakrák… 

2. Önmegismerés II., problémafeltárás – én a fizikai világban

A családi „örökségek”, a problémáink eredete születésünktől napjainkig, a belső gátak feltérképezése, a negatív blokkok (félelmek, neheztelések, bűntudat) feltárása, betegségeink kialakulása, okai… 

3. A harmónia helyreállítása –mit, és hogyan változtassunk

A múlt elengedése, szellemi nagytakarítás, értékeink felismerése, én szeretet, én elfogadás, megbocsátás, harmónia a kapcsolatainkban, a munkában, anyagiakban, a tudatos teremtés megtanulása, konfliktusaink vereségmentes megoldása, öngyógyítás…

 

 


2006.

 

Hírek

 

 •  ELINDULT AZ ELSŐ ANA-KÓD® GYÓGYÍTŐ TANFOLYAM-SOROZAT!

  A résztvevők -akik már önmaguk harmóniájának a helyreállításában beavatással és gyakorlattal rendelkeznek - alkalmassá válnak mások teljes körú segítésére, és eredeti rezgésük helyreállítására.

  További részletek az Aktuális programok menüpontban olvashatók.

    

 • KI VAGYOK,KI NEM VAGYOK?

  Az egó visszavezetése a szeretetbe, és ez által a dualitás meghaladása

  Az egó gyógyítását, eredeti Önmagunk, egységünk, teljességünk megtalálását,

  helyreállítását segító program. 

  Részletek rövidesen az Aktuális programok menüpontban olvashatók!

   

 • EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA AJÁNDÉKBA!

  Ajándékutalványok -kívánság szerinti szöveggel - vásárolhatók!

  Minta

  További részletek és minták a Tevékenységeim menüpontban találhatók!

   

Hírlevél


Asztali nézet